Logo Avintium White

About us

Ontmoet Avintium: Uw toegewijde partner in digitale groei. Ontdek onze visie, missie en het gedreven team achter uw online succes.

wie we zijn

Avintium

De naam Avintium is een knipoog naar het Latijnse ‘Avitium’, wat ‘vogels collectief’ of ‘vogelfamilie’ betekent. We hebben een ‘n’ toegevoegd om de uitspraak te vergemakkelijken. Onze inspiratie komt van de paradijsvogel, met name de ‘mannelijke westelijke kraagparadijsvogel’ uit West-Papoea. Deze vogel, bekend om zijn schitterende veren, inspireerde niet alleen onze naam, maar ook ons frisse en natuurlijke kleurenpalet.

Wat we doen

Webontwikkeling & Virtuele Identiteit

Bij Avintium richten we ons op het leveren van complete online oplossingen. Onze primaire focus? Het ontwikkelen van geoptimaliseerde websites en webshops die niet alleen indruk maken, maar ook resultaten opleveren. We zorgen ervoor dat jouw site altijd online en zichtbaar is voor je klanten.

Maar daar stopt het niet. We begrijpen dat vindbaarheid cruciaal is. Daarom bieden we ook uitgebreide marketingdiensten, van branding en social media beheer tot doeltreffende online advertenties. Ons doel is om jouw bedrijf niet alleen online zichtbaar te maken, maar ook om groei en efficiëntie te bevorderen door middel van onze deskundige aanpak in zowel webontwikkeling als marketing.

Waarom ons

Vakmanschap en Maatwerk

In 2023 is de online wereld dynamischer dan ooit, vol nieuwe ontwikkelingen op het gebied van web en marketing. Bij Avintium begrijpen we dat je als bedrijfseigenaar gefocust bent op je kernactiviteiten. Daarom nemen wij de taak op ons om voor jou de beste online strategieën en inkomstenkanalen te ontwikkelen en te implementeren.

Samenwerken met ons betekent dat je een partner hebt die jouw bedrijfsstructuur en toekomstplannen begrijpt. We creëren maatoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften: van websites en marketing tot branding en strategische planning. Ons doel? Jou ondersteunen bij elke stap van je groei, door middel van deskundig advies en uitvoering die de unieke waarden van jouw bedrijf benadrukken.