Logo Avintium White

E-commerce

Full stack digital service voor professionele en startende online webshops.

Webshop

Creëer een naadloze online winkelervaring met onze volledig geoptimaliseerde webshop platforms. Met meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce, zijn wij experts in het afstemmen van uw platform op zowel uw behoeften als die van uw klanten. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke, efficiënte en aantrekkelijke webshop, waardoor het aanbieden van uw producten eenvoudiger en effectiever wordt.

Business Pakket

Ons Business Pakket is ideaal voor webshops die een maandelijkse omzet van €1.000 tot €70.000 genereren. Perfect afgestemd op zowel startende ondernemers als webshops met groeiambities. Voor ondernemingen met een omzet van meer dan €100.000 per maand, bieden wij ons Enterprise Pakket aan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een pakket te vinden dat past bij de schaal van uw bedrijf.

What's Included

Bij Avintium stemmen we de inhoud van je pakket nauwkeurig af op de omzet en het groeipotentieel van jouw webwinkel. We ontwikkelen een op maat gemaakt groeiplan, zodat je met de essentiële elementen van je online onderneming van start kunt gaan. Dit betekent een persoonlijke aanpak, gericht op wat jouw webshop nodig heeft om te bloeien in het digitale landschap.

E-commerce, Onze Specialiteit

Bij Avintium hebben we een rijke ervaring in het navigeren door de dynamische wereld van e-commerce. Onze expertise is niet alleen gebaseerd op trends, maar ook op onze eigen online ondernemingen. We begrijpen wat werkt en hoe cruciaal efficiëntie is. Door jouw website te optimaliseren, verhogen we de conversie en verminderen we marketingkosten. In ons intakegesprek nemen we jouw bedrijfsvoering en marketingstrategie nauwkeurig onder de loep. We bestuderen je concurrentie en markt grondig, adviseren over procesverbetering en bieden strategieën om je bedrijf effectief op te schalen.

Hoe we werken

klik of swipe rechts voor de volgende stappen